PEC Zwolle is 2013 ijzersterk begonnen! Na twee goede oefenwedstrijden tegen Karabükspor (2-1 winst) en Werder Bremen (2-2) werd er afgelopen vrijdag terecht gewonnen bij PSV (1-3). Aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van het jaar op het menu. Tegenstander is om 18.45 uur het sc Heerenveen van trainer Marco van Basten. De Friezen kennen tot nu toe een matig seizoen en staan een plek lager op de ranglijst dan PEC Zwolle. De winnaar van het duel zaterdag doet goede zaken en geeft zichzelf lucht met het oog op (directe) handhaving.

PEC Zwolle – sc Heerenveen
Zaterdag 26 januari 2013, 18.45 uur
IJsseldelta stadion

Internet
De kaartverkoop start dinsdag 8 januari 2013. Ga naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen vier kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle.

TicketBox
De kaartverkoop start dinsdag 8 januari 2013. Bij de gebruikelijke verkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel.  Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard vier toegangskaarten kopen.

PEC Zwolle Fanshop
De kaartverkoop in de PEC Zwolle Fanshop start dinsdag 8 januari 2013. Op vertoon van een seizoenkaart, clubcard of een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle kun je toegangskaarten kopen. Personen afkomstig uit de regio Friesland kunnen alleen kaarten aanschaffen via sc Heerenveen.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 16.45 uur tot 19.00 uur. Op vertoon van een seizoenkaart, clubcard of een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle kun je toegangskaarten kopen. Personen afkomstig uit de regio Friesland kunnen alleen kaarten aanschaffen via sc Heerenveen.