Beperkt toegang tot Rohda Raalte-Heino; Uitzending via livestream

In verband met de Corona maatregelen dient te worden ingeschreven voor de wedstrijd Rohda Raalte-Heino. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond 3 oktober: aanvang wedstrijd 19:00 uur. Helaas kan Rohda Raalte op basis van de maatregelen niet meer dan 400 toeschouwers binnenlaten, waarvan er in goed overleg met vv Heino, 75 kaarten naar vv Heino zullen gaan.

Alleen Rohda Raalte-leden, vrijwilligers, sponsoren, vrienden van Rohda Raalte en vaste supporters van Rohda Raalte 1 kunnen zich inschrijven. Het invulformulier zal worden open gezet tussen woensdag 23 september (8:00 uur) tot en met maandag 28 september (21:00 uur).

Er gelden de volgende voorwaarden:
In de basis kunnen zich alleen Rohda Raalte leden en vrijwilligers, sponsoren en vaste supporters via voorinschrijving inschrijven.
Er worden verder geen kaarten verkocht in de voorverkoop of aan de poort op de wedstrijddag zelf!

Klik hier voor het inschrijfformulier (voor Rohda Raalte-leden).

 

Voor de thuisblijvers
De wedstrijd zal met medewerking van Groote Schaarsberg Audio Visueel, live uitgezonden worden via een live stream. Deze zal te zien zijn op deze website en op het YouTube-kanaal van Rohda Raalte. Een aantal dagen voor de wedstrijd zal er verdere informatie hieromtrent via de social media worden bekend gemaakt.