Bemmel verstoort thuisreeks Heino

In de Eerste Klasse E verloor Heino vandaag voor het eerst sinds 16 februari 2014 weer een competitieduel op eigen bodem. Ondanks een vroege voorsprong verloor de ploeg van trainer Marc Lobbert met 1-3.

Het duel in een prima najaarszonnetje kende een leuk begin. Na zeven minuten wist Remco Beumer de thuisploeg al op voorsprong te zetten (1-0). De aanvallende middenvelder kreeg de bal uitstekend aangespeeld van Bram Eijkelkamp en kon fraai afronden achter Bemmel-doelman Hafkenscheid. Helaas voor de Heinoƫrs was deze voorsprong al weer snel teniet gedaan toen verwoestend werd uitgehaald door Johan Knipping op het Heino-doel, na slordig balverlies van de groen-witten (1-1).

Na deze treffer leek Heino aangedaan en had het moeite Bemmel de wil op te leggen. Dit werd nog vervelender toen na dik een kwartier spelen de 1-2 door Bemmel-speler Marc Jansen werd gescoord. Een op maat gespeelde lange bal zorgde ervoor dat de spits van Bemmel simpel kon afronden.

Na rust wou de Heino wel, maar leverde dit zelden grote kansen op. De beste kansen waren nog voor Bemmel. De 1-3 in de slotfase werd gescoord uit een houdbaar lijkende vrije trap door Max van Onna.

Door de nederlaag staat Heino op dit moment op de zevende plaats met 16 punten uit 10 duels. Komende zondag gaat men op bezoek bij Silvolde.

Foto: Vincent Hartman