Zaterdag kun jij in het bezit komen van een stukje kampioensgras uit het IJsseldelta stadion! Honderd stukken van het oude kunstgrasveld gaan vanaf aanstaande zaterdag als warme broodjes over de toonbank in de PEC Zwolle Fanshop.

In de aanloop naar het huidige seizoen werd door medewerkers van GreenFields een nieuw kunstgrasveld in het IJsseldelta stadion gelegd. GreenFields zal komende zaterdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen N.E.C., officieel de nieuw geïnstalleerde kunstgrasmat overhandigen aan PEC Zwolle. De honderd stukken van de oude kunstgrasmat zijn voorafgaand aan de wedstrijd te koop in de officiële fanshop. De stukken kunstgras waarop FC Zwolle op vrijdag 13 april kampioen werd in de Jupiler League zijn te koop voor € 15,- per stuk. De opbrengst gaat naar PEC Zwolle United.

Het nieuwe kunstgrasveld werd in juli goedgekeurd door ISA, de keuringsinstantie, en was daarmee op tijd speelklaar voor de eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse op 18 augustus. Naast de overhandiging van de kunstgrasmat krijgt PEC Zwolle ook het FIFA ** certificaat uitgereikt. Gerrit van Weeghel, directeur van GreenFields, geeft aan enorm trots te zijn op het verwerven van de opdracht. ,,PEC Zwolle geeft GreenFields de kans om haar nieuwste geoctrooieerde driedimensionale matrixweeftechniek in de buurt van haar vestiging te Genemuiden te etaleren.”