Belangrijk duel Jong Oranje in Adelaarshorst

Jong Oranje speelt in september de laatste twee groepswedstrijden van de EK-kwalificatiereeks. De eerste wedstrijd op donderdag 4 september tegen Georgië, wordt gespeeld in stadion De Adelaarshorst in Deventer. Kaarten voor deze wedstrijden zijn per heden verkrijgbaar via OnsOranje.nl, de Primera-winkels en aan de receptie van Go Ahead Eagles.

De talenten van Jong Oranje staan op dit moment eerste in kwalificatiegroep 3, met 16 punten uit zes duels. Op de tweede plaats volgt Jong Slowakije met 13 punten. De nummer één van de poule plaatst zich zeker voor de beslissende play-offs die in oktober worden gespeeld. Het Europees Kampioenschap vindt volgend jaar plaats in Tsjechië.

De wedstrijd op 4 september betekent tevens het debuut voor coach Adrie Koster. Koster is per 1 juli aangesteld als bondscoach van Jong Oranje. Hij volgt hiermee Albert Stuivenberg op, die aan de slag gaat als assistent-coach van Louis van Gaal bij Manchester United.

Kaartverkoop
Kaarten voor Jong Oranje-Georgië zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en bij de receptie van Go Ahead Eagles. Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00. Een plaats op de hoofdtribune kost € 10,00.

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop (OnsOranje.nl).

Jong Oranje-Georgië

Donderdag 4 september, 18.30 uur

Stadion De Adelaarshorst, Deventer