Begin eerste en tweede helft dodelijk voor Heeten

In 3B had Heeten uit tegen Colmschate’33 ‘bonuspunten’ kunnen verzamelen. De ploeg van trainer Marco Onderberg (foto) verloor echter met 2-1 door goals van de thuisploeg aan het begin van de eerste en tweede helft.

Twee minuten had nummer drie in 3B Colmschate’33 ervoor nodig om te scoren tegen Heeten. Glenn Koerkamp is de maker namens de ploeg van oud-Heeten trainer Willem Balster.¬†Alexander Ruiter wist na een halfuur spelen de gelijkmaker te scoren uit een strafschop. De aanvaller werd zelf binnen de beruchte lijnen onderuit getrokken (1-1).

Na rust is Colmschate’33 opnieuw Heeten te slim af. Uit een corner weet Bas Janssen de 2-1 te maken. Ondanks aanvallende impulsen weet de ploeg van Onderberg niet tot de 2-2 te komen.

Door het verlies blijven de groen-witten op een gevaarlijke twaalfde (nacompetitie)plaats staan met 21 punten uit 19 duels. Ondanks dat het gat tot de directe degradatieplaatsen behoorlijk is, moet men alle zeilen bijzetten de nacompetitie te ontlopen. Komende maandag wacht een belangrijk duel thuis tegen nummer dertien Markelo.

Foto’s: Henk Vloedgraven