In Sporthal Hoogerheyne in Heino wordt op 28, 29 en 30 december de negende editie van het Banden Centrum Heino zaalvoetbal Combitoernooi gehouden. Bij het toernooi, georganiseerd door VV Heino,staat gezelligheid en sportiviteit voorop.

Het zaalvoetbaltoernooi, een uniek verenigingstoernooi voor voetballers, is opgezet om ook de tweede en derde teams van een vereniging eens aan bod te laten komen. Voor deze teams worden in de regio namelijk maar weinig zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. De deelnemende verenigingen aan dit toernooi zijn DES Nijverdal , Haarle , VV Lemelerveld , sc Overwetering , Wijhe ’92 en VV Heino.

Elke vereniging doet mee met het derde, tweede en eerste elftal. Zaterdag 28 december treden vanaf 18.15 uur de derde teams aan. Zondag 29 december vanaf 18.15 uur treden de tweede teams aan en maandag 30 december is het de beurt voor de eerste teams (ook vanaf 18,15 uur). Iedere avond is het toernooi rond 22.30 uur afgelopen,waarna in Sportcafe Time Out de prijsuitreiking plaats gaat vinden. Deze prijzen worden o.a. beschikbaar gesteld door sponsors :  Sportcafe Time Out , Multimate Heino , I Signaal uit Nijverdal en hoofdsponsor Bandencentrum Heino.

De verenigingsprijs (over alle toernooidagen) wordt maandag 30 december uitgereikt net als de sportiviteitsprijs. Verder worden er mooie prijzen verloot met het Rad van Fortuin. Na afloop van het toernooi is in Sportcafe Time Out gelegenheid om gezellig na te praten.

Iedereen is van harte welkom. En de entree is gratis…