16 maart 2012 Lees Meer →

B &W Olst-Wijhe bezoekt Herxen

Het college van burgemeester en wethouders brengt 29 maart a.s. een kernenbezoek aan Herxen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

’s Middags krijgt het college samen met het bestuur van Plaatselijk Belang Herxen uitleg over het natuurgebied bij Herxen “de Kleigaten”, dit als de weersomstandigheden goed zijn, anders wordt een bezoek gebracht aan de stal van Rianne Nalis.

Avondprogramma
Het avondprogramma is als volgt ingevuld: Wethouder Otterloo legt uit wat de vertaling van de sociale toekomstvisie in kan houden voor de inwoners van Olst-Wijhe. Wethouder Cor van den Berg brengt de laatste stand van zaken met betrekking tot snel internet in het buitengebied en duurzaamheid. PB Herxen en de werkgroepen geven vervolgens aan hoe het met het dorpsontwikkelingsplan gesteld is. Na de pauze is er een presentatie van de heer Berenschot van de Regionale Ambulance Voorziening over de werkwijze van de RAV.

Het avondprogramma begint om 19:30 uur met de ledenvergadering van PB Herxen.
Om 20:00 uur begint het kernenbezoek. Wij nodigen u van harte uit op 29 maart in het buurthuis in Herxen.

SportSport