Lemelerveld kampioen in 3B!

Lemelerveld flikte het vanmiddag! Door een 0-3 overwinning op AZC werd de ploeg van trainer Edwin Duim kampioen in 3B. Als promovendus in de derde klasse stoomt Lemelerveld nu dus ook door naar de tweede klasse. Een fantastische prestatie!

Zenuwen zullen de Lemelervelders zeker gehad hebben vanmiddag. Ruim 400 fans kwamen vanuit Lemelerveld het duel in Zutphen bekijken. Zij zagen dat na een ruim halfuur spelen Jordy Lugtenberg de druk enigszins van de ketel haalde door de 0-1 te maken. Dit was tevens de ruststand.

Na rust maakte Jeroen van den Berg vrij vlot de 0-2 waarna het feest los kon barsten. Uiteindelijk bepaalde Nick Neppelenbroek de eindstand op 0-3 in de 69e minuut. Na het laatste fluitsignaal konden de champagneflessen ontkurkt worden en volgde een groot feest. Een feest dat tot in de late uurtje nog zal doorgaan, want Lemelerveld is sinds 1999 weer tweedeklasser!

‘Er was uiteraard wel wat spanning. We hadden gelukkig niet al te veel te duchten van AZC. Na de 0-1 van Jordy Lugtenberg was het eigenlijk gedaan. Wij hebben de eerste helft overigens ook niet heel veel laten zien. De tweede helft heb ik de jongens nog wel scherp proberen te houden. Na de 0-2 en 0-3 was het echter gedaan en konden we feest vieren’, vertelt ‘kampioenenmaker’ Edwin Duim.

‘Het feest is prima tot nu toe. Alleen tijdens de rondrit was er wat regen. Maar als ik al die mensen in de kantine nu zie is dat gewoon fantastisch! De jongens hebben het verdiend en ik geniet er vooral van’, aldus Duim.

Foto: Martin Zwakenberg (VV Lemelerveld)