Ook in Aadorp laat Lemele zich niet van de wijs brengen

Ondanks dat DKB in 4D koploper Lemele in de nek hijgt, blijft de ploeg van trainer Klaas Mijnheer winnen. Ook deze zaterdag werd in Aadorp gewonnen. ASV’57 werd moeizaam met 1-2 verslagen.

De eerste helft leek er weinig reden tot onzekerheid over het binnenhalen van de drie punten. ‘Ondanks het matige veld en de wind kwamen we snel tot de openingstreffer van Ronald Lammerink (foto). In de eerste helft gaven we weinig weg en wisten we met een afstandsschot van Daniel Kampman zelfs nog de 0-2 te maken’, zag Lemele-speler Remon Kleinlugtenbeld.

ASV’57 kwam in de tweede helft sterk terug. Rik Veneberg wist namens de thuisploeg snel de aansluitingstreffer te maken (1-2). ‘We kwamen onder druk en probeerden op de counter de 1-3 te maken. Die treffer viel niet, maar we hebben wel als team gezorgd dat de overwinning werd behaald’, zag Kleinlugtenbeld.

Door de winst blijven, na vandaag, DKB en Lemele als enige nog in de race voor de titel in 4D. Beide ploegen hebben 43 punten, alleen heeft Lemele twee wedstrijden minder gespeeld.

Komend paasweekend speelt Lemele op zaterdag uit tegen Blauwwitters en op maandag thuis tegen Zuid Eschmarke.