ASC’62 had wat recht te zetten: Olympia’28 het slachtoffer (6-0)

ASC’62 was na drie nederlagen de afgelopen weken aangeslagen. Zeker de nederlaag vorige week tegen laagvlieger Kloosterhaar (4-0) deed de ploeg van Marcel Waaijer de nodige pijn. ‘We hadden wat recht te zetten, dat hebben we vandaag dan ook gedaan. Tegen Olympia’28 hebben we vandaag volledig terecht gewonnen’, aldus de oefenmeester.

‘Bij rust was het vandaag 3-0. We scoorden een paar mooie goals. Onder andere de 1-0, over meerdere schijven was een genot. Joren Drost maakte het uiteindelijk af. Stefan Holsappel maakte met een mooie volley de 2-0. Chiel Pasman (foto, red.) maakte vlak daarna nog een goal uit een penalty’, vertelt Waaijer.

Waaijer, die afgelopen week bijtekende bij de Dalfsense vereninging, zag zijn ploeg in de tweede helft uitlopen naar 6-0. Piet de Jong (4-0), Stefan Holsappel (5-0) en een eigen doelpunt (6-0) zorgden voor de eindstand.

ASC’62 moet voor de winterstop nog eenmaal er vol tegenaan. Uit tegen nummer vier Hulzense Boys hebben de blauw-witten nog een zware taak. ‘Hulzense Boys heeft een goede ploeg en in Hulzen is het altijd een lastige opgave om te winnen. We gaan ervoor om goed de winterstop in te gaan’, besluit Waaijer.

De Dalfsenaren staan na vandaag op de achtste plaats in 2H met achttien punten uit twaalf duels.