ASC’62 gelijk, OZC buigt achterstand om (3-2)

In Dalfsen speelde ASC’62 het eerste duel in 2H gelijk (2-2) tegen De Weide uit Hoogeveen. OZC Ommen keek bij rust tegen een 0-1 achterstand aan, maar wist dit vakkundig om te buigen tot een overwinning (3-2).

Na een 1-1 ruststand kwam ASC’62 in de thuiswedstrijd tegen de gasten uit Hoogeveen na ruim een uur spelen op een 2-1 voorsprong. Piet de Jong was tweemaal de doelpuntenmaker aan Dalfsense zijde. Echter wist De Weide kort daarna alweer gelijk te trekken (2-2). ASC’62-trainer Marcel Waaijer moest hiermee bij zijn competitiedebuut voor ASC’62 genoegen nemen met een gelijkspel. Volgende week speelt ASC’62 uit tegen Enter Vooruit.

In Ommen kregen de toeschouwers zeker de tweede helft waar voor hun geld. In de eerste helft keek OZC namelijk nog tegen een achterstand aan in het thuisduel tegen FC RDC (0-1). De ploeg van trainer Han Hanekamp boog echter na rust de wedstrijd om. Via Floris Buitenhuis, de van Staphorst overgekomen Hermen Hogenkamp en Wilmer Makkinga werd de uiteindelijke 3-2 overwinning veiliggesteld. Volgende week speelt OZC uit tegen Kloosterhaar.

 

Onderstaande foto zijn gemaakt door Henk van Elburg, meer foto’s zijn te zien op www.vvozc.nl