ASC’62 naar finale na winst op Bergentheim

Door een 4-1 thuisoverwinning op Bergentheim wist ASC’62 zich zaterdag te plaatsen voor de finale van de nacompetitie. Tegen Hatto Heim moet in twee duels het tweedeklasse-schap behouden blijven.

Het eerste duel in en tegen Bergentheim eindigde donderdag in 2-2. Al snel wist ASC’62 in eigen huis de score te openen. Na 3 minuten was het raak (1-0). Bergentheim kwam ook in de beginfase wel weer langszij (1-1, doelpunt Ronnie Hakkers). Deze stand zou aanleiding geven tot een verlenging.

De ploeg van trainer Marcel Waaijer liep in de tweede helft uit van 1-1 naar 3-1. Bij deze ruime voorsprong kreeg Bergentheim een rode kaart (Lars Kikkert) en konden Dalfsenaren de finaleplaats veilig stellen met een 4-1 overwinning. Chiel Pasman, Matthijs van Gelder en Marcel Bijlenga tweemaal zorgden voor de treffers.

Aanstaande zaterdag speelt ASC’62 thuis het eerste duel in de finale tegen Hatto Heim.

logojuichen

 

Kampioen? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!