ASC’62 (0-2) en koploper OZC (5-1) winnen

In de tweede klasse H vielen er voor ASC’62 en OZC Ommen overwinningen te noteren. ASC’62 won uit bij Zwolsche Boys met 0-2. OZC Ommen won thuis van de nummer laatst Olympia’28 uit Hasselt.

ASC’62 verdeelde de score in Zwolle op een keurige manier. In de eerste helft maakte Bas Kleij na een klein halfuur de 0-1, waarna kort voor het einde van de wedstrijd Matthijs van Gelder het duel definitief op slot gooide (0-2). Door de overwinning op Zwolsche boys klimt de ploeg van trainer Marcel Waaijer naar de zesde plek. Volgende week spelen de Dalfsenaren thuis tegen nummer twee Den Ham.

In Ommen scoorde de ploeg van trainer Han Hanekamp er lustig op los. Steven Warmelink en Redmar Roelofs (foto, boven) zorgden voor de 1-0 en 2-0, waarna Olympia’28 pas iets terug kon doen (2-1). Bram van Rijn maakte 3-1, waarna het duel gespeeld leek. Uiteindelijk liep OZC uit naar 5-1. Door dit resultaat blijft OZC nog ongeslagen. De ploeg heeft negen punten uit drie wedstrijden en is koploper in 2H. Volgende week speelt men de uitwedstrijd tegen Hulzense Boys.

Onderstaande foto’s van het duel OZC-Olympia’28 zijn gemaakt door Henk van Elburg. Meer foto’s zijn te zien op www.vvozc.nl