Rohda Raalte loopt opnieuw een tik op (2-1)

Vandaag stond voor Rohda Raalte de uitwedstrijd in Wijchen tegen Alverna op het programma. De wedstrijd verliep, net als de laatste twee wedstrijden, teleurstellend. Na negentig minuten stond de eindstand van 2-1 op het bord. De rood-gelen eindigden het duel ook nog eens met tien man. Verdediger Jordy Lemmens (foto) kreeg zijn tweede gele en dus rode kaart. 

Voorafgaand aan het duel hadden beide ploegen exact hetzelfde aantal punten (acht). Een belangrijk duel voor de ploeg van trainer Kick Maatman om uit de onderste regionen weg te komen. Toch kwam de start van het duel bedrogen uit. Na twintig minuten was het namelijk Omar Nejjari die de thuisploeg op voorsprong zette (1-0). Rohda Raalte had overigens voor deze goal al goede kansen laten liggen. De Raaltenaren knokten zich echter terug in het duel en dit resulteerde vlak voor rust in een goal van Djeremy Zandvliet (1-1).

Echter sloeg in de tweede helft het noodlot toe. Eerst kreeg Jordi Lemmens, een kwartier voor tijd, zijn tweede gele kaart en was het tien minuten voor tijd Nick Paymans die zijn ploeg Alverna naar de overwinning schoot (2-1). Een domper voor de ploeg van trainer Kick Maatman, dat nu met acht punten uit acht duels op een zorgelijke twaalfde plaats staat. Een plek die aan het einde van het seizoen dwingt tot het spelen van nacompetitie om degradatie te voorkomen.

Volgende week speelt Rohda Raalte thuis tegen koploper Sneek Wit Zwart.