Rohda Raalte kan voorsprong niet vasthouden (2-2)

Rohda Raalte speelde vandaag in Meppel prima tegen Alcides. Na een achterstand boog de ploeg van trainer Kick Maatman het duel een kwartier voor tijd naar een 1-2 voorsprong. Helaas bleef de lang gehoopte overwinning uit en maakte Ozhan Kardag nog de gelijkmaker (2-2).

Frank Kuurman was degene die vandaag de score wist te openen. De Alcides-speler vond het net na twintig minuten spelen. Rohda Raalte liet het er niet bij zitten, ondanks de slechte fase waar men in zit. De Raaltenaren kregen na een klein halfuur spelen een strafschop na een handsbal in het Meppeler strafschopgebied van Tromop. De inmiddels weer fitte Boy Boeloerditti bleef koel (1-1).

Na rust had Rohda Raalte het veldoverwicht en wist men van de spaarzame kansen er één te benutten. Djeremy Zandvliet maakte een prima goal door in de korte hoek Alcides-doelman Van Wegen te verrassen (1-2). Vervolgens valt het overwicht van Rohda weg en kan Alcides met meer druk nog de gelijkmaker forceren ongeveer vijf minuten voor tijd. Kardag wist in tweede instanties Rohda-doelman Tepperik te passeren (2-2).

Komende zondag is Rohda Raalte vrij. Woensdag 27 november speelt men voor de beker in Deventer tegen Sallandia, aanvang 20.00u.