AirplaySport viert 250e uitzending met marathon-editie

Op tweede paasdag 2013 werd voor het eerst een live verslaggeving gedaan in het sportprogramma AirplaySport (voorheen Sunday4pmsport). Op 2de paasdag 2016 is de spreekwoordelijke cirkel rond: het sportprogramma heeft dan zijn 250ste uitzending.

Het team van AirplaySport laat deze mooie mijlpaal niet zomaar voorbij gaan. Ze zullen deze dag een marathon uitzending doen van 09:00 – 21:00 uur. Hierin wordt verslag gedaan van de inhaalwedstrijden ZVV’56 – Overwetering en DSVD- Wijhe’92 .

Daarnaast zit de dag vol met interviews over o.a. de Over de IJssel Marathon, Judo Wijhe en het sportplatform van de sport verenigingen in de gemeente Olst–Wijhe. Een van onze verslaggevers reist mee in de spelers/supportersbus van Wijhe ’92 en zal een aantal keer live in de uitzending zijn.

Met badminton vereniging BC BACO uit Olst praten we over het 40 jarig jubileum dat zij dit jaar vieren. Ook zullen diverse gasten en oud presentatoren bij ons aanschuiven, waaronder oud Airplay Sport columnist Cor van der Goeten.

Voor de luisteraar zijn er vele mooie prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers in de gemeente Olst–Wijhe. Het team van Airplay Sport viert het jubileum graag met de luisteraar op deze bijzondere dag. Mis dus niks op 2de paasdag en schakel vanaf 09:00 uur in op Airplay Radio (in de ether op 105.7 FM en op de kabel 104.1).

U kunt ook via de website www.airplayradio.nl en via applicaties (TuneIn radio) op de telefoon meeluisteren.

De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door: Bakkerij Jolink, Proefwijn Wijhe, Elferink mode Wijhe, Whatshap, DA Bourquin, Praothuus, Sportcentrum Leef, Our Events, SanTé Lingerie, Boek & Kantoor Korten, Eetcafé/Bar Ruimzicht, Plus Vermaning, Multimate Olst en BC BACO Olst.