Afzwaaiende USV-voorzitter Meijerink benoemd tot erelid

Voorzitter Peter Meijerink (foto, boven) is dinsdagavond bij zijn afscheid benoemd tot erelid van USV. De huldiging vond plaats aan het einde van de zeer goed bezochte ledenvergadering van de club.

De voordracht voor deze eervolle onderscheiding werd door de leden met groot applaus ondersteund. Peter Meijerink werd in november 1997 benoemd tot voorzitter. Op dat moment draaide hij al 3 jaar warm in het bestuur.

Ook de KNVB was deze lange en bijzondere staat van dienst niet ontgaan. KNVB ambassadeur Arie Oeseburg was dan ook aanwezig om de gouden KNVB speld uit te reiken. Waarna de scheidende voorzitter ook nog in het zonnetje werd gezet door het jeugdbestuur en de selectie. Uiteraard kreeg hij het laatste woord, waarin hij nog maar eens zijn enorme waardering uitsprak voor zijn collega-bestuurders en alle andere trouwe vrijwilligers van USV. Waarna hij met zijn laatste klap van de hamer een punt zette achter zijn bestuurlijke carrière bij USV.

peter-meijerinl-erelid-2

De zoektocht naar een opvolger gaat onverminderd voort. Het bestuur werd dinsdagavond al wel versterkt door de benoeming van Jan Hamers. Hij gaat zich primair richten op het aandachtsgebied seniorenvoetbal.