Wat is er mooier dan regelmatig met je vrienden en leeftijdsgenoten een wedstrijdje te voetballen? De één wil dit graag elke week, een ander wil graag minder vaak om verschillende redenen. Je leeftijd kan daar ook een reden voor zijn. De KNVB vindt dat leeftijd van een speler geen reden mag zijn om niet meer te kunnen of willen voetballen. Bij VV Heino zijn er nog veel oudere spelers wekelijks actief op de velden, ook al door te zijn ingedeeld in een speciale veteranenklasse in Salland.

In Salland zijn er steeds meer verenigingen waar de wens van leden is ontstaan om een competitie op te zetten die bestaat uit alleen 35+ of 45+ voetballers. De opzet is om 7 tegen 7 te spelen over een half voetbalveld. En dan niet wekelijks actief te moeten voetballen, maar gemiddeld 1 keer per maand in een toernooivorm. Je speelt dan hopelijk tegen andere Sallandse voetballers van je eigen leeftijdsgroep, 35+ of 45+. De KNVB heeft op dit moment dit ook al in competitievorm. Het bestuur van VV Heino wil nu ook graag inventariseren of er ook in Heino behoefte is aan deze voetbalvorm. Graag komen we in contact met deze leeftijdsgroep,om van hen te horen of er genoeg belangstelling is voor deze vorm. Ook van oud-voetballers, die nog graag weer een balletje trappen, horen we graag of er belangstelling is. Op welke dag/ avond er gespeeld gaat worden is sterk afhankelijk van de wens van de voetballers zelf.

Heb je belangstelling, mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar: seniorencommissie@vvheino.nl.

Heb je nog vragen bel gerust Jan Spijkerman, tel nr 0572-391980.

Opgave betekent nog niet automatisch dat je je opgegeven hebt voor deze competitie, maar een indicatie of er belangstelling voor is. Later volgt er dan nog meer informatie over een eventueel vervolg.