71 minuten om drie punten te behalen

Aanstaande woensdag wordt het restant van het op 3 november gestaakte duel tussen GA Eagles en Heracles uitgespeeld. De wedstrijd werd destijds gestaakt omdat het veld niet meer te bespelen was wegens zware regenval. 

De wedstrijd zal onder gelijke omstandigheden gespeeld. Wat inhoudt dat beide teams met dezelfde selectie spelen. Alleen bij blessures of  ziekte zijn uitzonderingen mogelijk. Het meespelen van Kolder is nog twijfelachtig. Zaterdag verliet hij in Heerenveen geblesseerd (ribben) het veld.

Hoewel Go Ahead pleitte om het hele duel over te spelen wordt er gestart in de 19e minuut, de stand was toen 0-0. Heraclied Davidson had toen al een gele kaart te pakken. Er resteren dus 71 minuten om drie, voor beiden broodnodige, punten te pakken.

Heracles staat op een positie die pijn in de ogen doet in Almelo. Go Ahead staat nog altijd boven de streep maar het verschil wordt kleiner. Het verschil tussen Go Ahead en Heracles is inmiddels twee punten, in het voordeel van de thuisploeg. Weet GA Eagles deze wedstrijd te winnen dan nestelt het zich weer in de middenmoot op een punt verschil met PSV, drie met PEC en belangrijker zeven met NEC.

Restant GA Eagles – Heracles woensdag 4 december, 20.45 uur.