4H: Haarle aan kop (3-1), OVC’21-Dalfsen gelijk (1-1)

Haarle beleefde een mooi weekend. De ploeg van trainer Richard Smit won in eigen huis van Turkse Kracht. De tegenstander uit Deventer stond voorafgaand aan het duel zelf aan kop in 4H, maar draagt het stokje over aan Haarle. OVC’21 en Dalfsen bleven in Ommen in evenwicht (1-1).

In Haarle wisten Erik Westendorp, Jari ten Have (foto) en Arnon Zwijnenberg de doelpunten te maken namens de Haarlese ploeg. Uiteindelijk eindigde het duel hierdoor in 3-1. Haarle heeft nu negentien punten uit negen wedstrijden. Turkse Kracht (achttien punten) kan er nog overheen door het inhaalduel van Broekland te winnen.

Broekland verloor overigens vandaag in en tegen Zwolle. De ploeg stond bij rust op 1-1, maar ging uiteindelijk met 3-1 tegen onder tegen de Zwollenaren. Tweemaal Jonker en eenmaal Melvin Hofman zorgden voor de Zwolse doelpunten.

OVC’21 en Dalfsen hielden elkaar in Ommen in evenwicht. Na acht minuten was het Nick Heun die onderkant lat raak schoot voor de thuisploeg (1-0). Dertien minuten later was het echter alweer gelijk. OVC’21-doelman Kortman stopte een inzet van Klarenbeek. Chiel Huisjes was er echter snel bij om de rebound binnen te tikken (1-1). Na rust volgenden voor beide ploegen nog de nodige kansen, maar werd er niet meer gescoord.

Uitslagen 4e klasse H (10 november):
Hoonhorst-ABS 2-2
DAVO-Lettele 2-1
SV Zwolle-Broekland 3-1
Haarle-Turkse Kracht 3-1
Sallandia-FC RDC 4-1
OVC’21-Dalfsen 1-1
Diepenveen-IJsselstreek 2-3