4H: 44 goals in 6 duels, Dalfsen verliest dik (4-8)

In 4H was er geen enkele ploeg die ‘de nul’ wist vast te houden. In de zes duels die werden gespeeld vielen in totaal 44 goals. Meest opmerkelijke uitslag was die in Dalfsen. Daar won koploper IJsselstreek met 4-8 van SV Dalfsen.

Het duel tussen Dalfsen en IJsselstreek startte een kwartier later door onduidelijkheid over de spelgerechtigdheid van een IJsselstreek-speler. Nadat men eenmaal was begonnen werd het een doelpuntenfestijn, die in eerste instantie gelijkopgaand was. Sjoerd Klarenbeek (1-0) en Wouter Middelveen (2-2) zorgden voor het nodige verzet tegen de koploper. Echter werd het voor rust nog 2-3 en 2-4.

Na rust was Dalfsen niet bij machte om de score tot de Deventenaren te verkleinen, in tegenstelling de score liep zelfs op naar 3-7 (doelpunt Dalfsen van Wouter Middelveen). Chiel Huisjes maakte nog 4-7, waarna razendsnel nog de 4-8 werd gemaakt.

IJsselstreek was uiteindelijk uitgeraasd met acht doelpunten: Fabian Kruize (3x), Leroy Fernandes (3x), Hischam Mizad en een eigen goal zorgden een flinke dreun in Dalfsen.

Haarle klimt over Dalfsen, na winst op Lettele (5-3)
Trainer Richard Smit zag zijn ploeg Haarle vanmiddag met 5-3 van Lettele winnen. Na een 1-1 ruststand bouwde de thuisploeg de score in de tweede helft uit. Eli Nahuis (foto) scoorde tweemaal. Kasper Kinds, Mike Vegterlo en Jari ten Have vonden allen eenmaal het net.

Door de overwinning stijgt Haarle een plekje in de stand en staat met 23 punten uit 13 duels nu op de vierde plaats.

Overige uitslagen in 4H:

OVC’21-SV Zwolle 2-4
Sallandia-Broekland 5-2
RDC-ABS 4-1
Diepenveen-DAVO 2-4

Hoonhorst kwam niet in actie, omdat tegenstander Turkse Kracht uit de competitie is gehaald.