40-jarig jubileum zaalvoetbal in Heino wordt groots gevierd!

In Sporthal Hoogerheyne in Heino wordt van 27 tot en met 30 december weer het Banden Centrum Heino Futsaltoernooi gehouden. Bij het toernooi, georganiseerd door vv Heino, staan gezelligheid en sportiviteit uiteraard voorop. Dit jaar wordt stilgestaan bij het 40-jarig jubileum van de zaalvoetbal in Heino.

Op 28, 29 en 30 december wordt door respectievelijk de 3e, 2e en 1e teams van verschillende regionale voetbalverenigingen gestreden om de titel. Deelnemende verenigingen zijn Haarle, Overwetering, Wijhe ’92, vv Lemelerveld, Wijthmen, sv Raalte en gastheer vv Heino. Op woensdag 28 december spelen de derde teams hun wedstrijden. Vervolgens zijn op donderdag 29 december de tweede teams aan de beurt. Het slotspektakel is op vrijdag 30 december bij de avond voor de eerste elftallen. Alle avonden beginnen de wedstrijden om 18.15 uur.

Speciaal vanwege het 40-jarig jubileum wordt er op dinsdag 27 december een mixtoernooi georganiseerd. Dit toernooi is bedoeld voor alle senioren van vv Heino, van Heren 4 t/m 10, veteranen tot de vrouwen elftallen. Tijdens dit toernooi worden alle deelnemers gemixt.

Na de wedstrijden wordt in Sportcafe Time Out de prijsuitreiking gedaan. De geldprijzen worden onder andere bijeengebracht door sponsors: Bouwservice Dennis Hilgenkamp, Sportcafe Time Out, Multimate Heino en hoofdsponsor Banden Centrum Heino van Gerben Ten Broeke. Na de wedstrijden verzorgt DJ Jasper Esman de muzikale invulling van de avonden.

Iedereen is van harte welkom, entree is gratis.