Voor het zevende opeenvolgende jaar op rij organiseert de vv Heino in samenwerking met H&R Soccerevents een voetbal twee-daagse voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar. Deze zal gehouden worden op maandag 13 en dinsdag 14 oktober in de herfstvakantie.

Om de dagen toegankelijk te maken voor iedereen betalen de deelnemers slechts €50,- waarvoor ze naast de sportieve activiteiten een complete voetbaloutfit krijgen, per dag twee sportdrankjes en tussen de middag broodjes en vers fruit.

De dagen duren van 09.00 tot 16.00 uur. In deze dagen zal er een programma worden afgewerkt met trainingen, wedstrijden, boarding voetbal, panna voetbal en spelregelkennis. De jeugdvoetbaldagen worden ieder jaar door 100-150 kinderen uit de regio bezocht. De kunstgrasvelden van vv Heino staan ervoor ter beschikking.

De voetbaldagen staan onder leiding van Mark Bruggink (vv Heino), Richard van Dellen, scout van Vitesse/AGOVV en trainer van het 2e seniorenteam van Sv Schalkhaar. Richard en Mark worden ondersteund door trainers van de jeugdselecties van vv Heino. Deze jonge en enthousiaste trainers gebruiken deze dag om zich te ontwikkelen in het kader van hun opleiding.

Meld je nu aan voor deze twee geweldige voetbaldagen, kijk verder op: hrsoccerevents

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Mark Bruggink, hij is te bereiken op 06-54355524