Begin augustus is de Eredivisiepool van SallandMagazine van start gegaan. Wekelijks kunnen voetballiefhebbers in Salland voorspellingen doen van de uitslagen van alle wedstrijden de Eredivisie. Voorspel je de juiste winnaar, dan krijg je drie punten. Heb je de eindstand goed, dan krijg je drie extra punten. Zo simpel is het. Per maand is er een aardige prijs te winnen, met op het eind een prijzenpakket over het hele seizoen. Voor het eindklassement kun je extra punten ophalen door vier vragen te beantwoorden, waaronder jouw verwachting wie kampioen wordt. Speel jij al mee?

Opvallend bij de deelnemers tot nu toe is dat slechts 12% verwacht dat FC Twente kampioen wordt. Dat is opmerkelijk omdat de tukkers na drie wedstrijden als enige nog zonder puntverlies zijn. Waarschijnlijk speelt daarbij mee dat vóór de start van het seizoen veel Twentesupporters zich afvroegen of de ploeg van Steve McLaren het vertrek van Luuk de Jong zou kunnen opvangen. Intussen lijkt het er op dat Dusan Tadic geen enkele moeite heeft om het gat in te vullen.
Overigens kunnen de deelnemers aan de SallandMagazine Eredivisiepool hun verwachting nog tot 1 oktober bijstellen.

Ook inschrijven kan trouwens nog tot 1 oktober, maar als organisatie adviseren we je niet tot het eind van de maand te wachten. Immers:  als je dat deze week nog inschrijft, dan speel je maximaal mee om de maandprijs voor september: een waardebon (25€) van C-1000 van der Worp en een waardebon (10€)van vistraiteur Roescher.